Sähkölukitus

Olemme valtuutettu Rollock -digilukkoliike.

Meiltä markkinoiden edistyksellisin Rollock -älylukko avaimet käteen toimitettuna.

Riippumatta siitä, olitko hankkimassa yhtä vai useampaa sähkölukittua ovea, Rollock on aina kilpailukykyinen lukitusratkaisu. Rollock sopii mainiosti myös yhden oven lukitusratkaisuksi, joka tekee siitä ylivertaisen myös omakotitalon lukitukseen. Rollock ei myöskään vaadi keskitettyä kaapelointia joka ovelle, jolloin asennettavuus isompiinkin kohteisiin on parempi.

 

ETÄAVATTAVA JA
HELPPOKÄYTTÖINEN


Älypuhelinsovellus ​mahdollistaa avaimettoman kulkemisen ja etäavaamisen.

JÄÄHYVÄISET AVAIMILLE

Suomalainen uuden sukupolven Rollock-IoT-älylukko on patentoiduilla innovaatioillaan digitalisoinut oviympäristön. Voit helposti hallita lukkoasi pilvipalvelun kautta, olitpa sitten missä tahansa. E-avaimien luominen, poistaminen ja lähettäminen tapahtuu helposti mobiilisovelluksen avulla. Voit valita haluatko luoda kertakäyttöisen vai pysyvän avaimen, ja lähettää sen suoraan vastaanottajan
älypuhelimeen.

HELPPOKÄYTTÖINEN JA YKSINKERTAINEN

Ei lisälaitteita oven ympärille, eikä johdotuksia oveen. Rollock-älylukon toiminnot on integroitu vastarautaan, josta sähkö siirtyy induktion avulla lukkorunkoon.
Koska erillisiä lisälaitteita ei tarvita, asennustyöt ja huolto sujuvat monin verroin nopeammin ja kustannustehokkaammin kuin edellisen sukupolven sähkölukkojärjestelmissä.

​1. Kääntyvä telki tekee ovesta kevyen, hiljaisen ja tiiviin.

2. Älyvastarautaan on integroitu NFC- ja Bluetooth-lukijat sekä WLAN-antenni.

3. Langaton sähkön ja tiedonsiirto, ei kaapelointia ovilehteen. Heikkovirta siirtyy induktiolla lukkorunkoon.

​4. Valohela opastaa käyttäjää ja valaisee painikkeen.

AINUTLAATUINEN KÄÄNTYVÄ TELKI

​Kääntyvä telki tekee ovesta tiiviin, hiljaisen ja lähes äänettömän. Rollockin kääntyvä telki vetäytyy auki-asennossa lukkorungon sisään, joten ovea ei tarvitse paiskata kiinni. Ovi sulkeutuu vaivattomasti ja meluttomasti. Kun ovea painetaan hieman, kääntyvä telki tiivistää ovea 4 mm, jolloin oven ääni- ja energiatiiviys paranee.