Kulunvalvonta

Kulunvalvonta on erinomainen tapa määrittää yksilölliset kulkuoikeudet. Kulunvalvonnalla voidaan hoitaa yrityksen tiloissa pääsyn valvonta sekä päivä- että yöaikaan. Kulunvalvontalaitteemme ohjaavat sähkölukkoja haluamallanne tavalla.  Pienemmissä liikkeissä henkilökunta voi tulla käyntiovesta omilla lätkillään tai numerokoodeilla ennen liikkeen aukeamista ja sama ovi voidaan avata automaattisesti viikkokalenterin mukaan, joka ottaa huomioon myös loma-ajat.

Kulunvalvonta valvoo automaattisesti ovia ja siihen voidaan liittää myös yrityksen sisällä olevat liiketunnistimet, jolloin sama laite hoitaa myös yrityksen murtohälytykset, joko vartiointiliikkeen hälytyskeskukseen tai tekstiviestein yrityksen omalle porukalle.

Kulunvalvontaan voidaan tehdä useita eri arvoisia alueita sekä kulkuoikeuksia. Toisessa päässä hallissa voi hälytin mennä automaattisesti päälle eri aikaan, kuin toisessa. Sekä molempiin osiin hallia voi olla eri henkilöillä kulkuoikeudet, jolloin kustannukset kulunvalvontalaitteesta voidaan jakaa jopa kahdeksan samassa rakennuksessa toimivan osaston tai yrityksen kesken.

Käyttäjille voidaan tehdä useita ovi- ja aikarajauksia – jokaisen henkilön ei aina tarvitse päästä joka paikkaan. Esimerkiksi kuriirille voidaan antaa omat oikeudet päästä vain tuulikaappiin asti tiettyihin aikoihin.

Kysy lisää kulunvalvontalaitteistamme, räätälöimme paketin juuri tiloihinne sopiviksi. Hinnat alkavat asennettuina alle tonnista, sähkölukon kanssa puolestatoista (sis alv).