Kameravalvonta

Riippumatta valvontaympäristöstä kameravalvonnoilla perinteisesti suojellaan omaisuutta, ehkäistään ilkivaltaa ja muutenkin valvotaan, ettei paikalla tapahdu mitään ei-haluttua.

Me haluamme turvallisuustekniikkaan erikoistuneena yrityksenä viedä kameravalvonnan edut vielä pidemmälle, jopa suoraan tuottavaan työhön asti. Kamerat eivät ainoastaan estä tappioita, vaan voivat tukea yrityksen liiketoimintaa älykkäillä ominaisuuksillaan. Siksi olemme tarkasti valinneet myytävät tuotteemme, jotka täyttävät kriteerimme sekä ominaisuuksien että käyttöiän suhteen. Aika uskomatonta, mutta kaikki muut eivät tarjoa päivityksiä kameravalvontalaitteisiinsa -me tarjoamme. Nämä päivitykset ovat kuitenkin elintärkeitä kaikissa järjestelmissä, jotka on liitetty nettiin.  Asentamissamme kameravalvonnoissa on aina uusimmat turvallisuuspäivitykset ja halutessanne päivitämme laitteenne aina, kun uusi päivitys on saatavilla. Myönnämme ylpeinä kameravalvonnoillemme kolmen vuoden takuun!

Kameravalvonnoillemme yhteisiä ominaisuuksia ovat, että ne näkevät pimeässä, tallentavat vain, kun liikettä näkyy,  tallennetta on käytettävissä maksimiaika, sillä tallennustilan täyttyessä tallennetaan aina automaattisesti vanhimman materiaalin päälle. Tallenteisiin voi toki määrittää pätkiä, jotka säilytetään muistissa vaikkapa epäselvissä tilanteissa ja mikäli tallenne tarvitaankin myöhemmin se voidaan ottaa muistitikulla talteen tai ladata suoraan tietokoneelle. Piha-alueiden valvontaa varten voidaan määrittää tontin rajat ja lähettää sähköpostihälytyksiä yöaikaan tapahtuvista yöllisistä vieraista jo heti pihasta ja saada näin lisäaikaa reagoida omaisuuden suojaukseen. Tallennuksessa käytetty, patentoitu, H.264+ pakkaus lisäksi säästää levytilaa 50% normaalia enemmän, joten sinulle mahtuu puolet suurempi historia, kuin naapurin kameravalvontaan, jossa on saman kokoinen tallennustila.  Kameravalvonnan livekuvaa sekä tallenteita voidaan katsoa etänä sekä tietokoneella, että kännyköillä. Ja kaikki vieläpä suomen kielellä. Nämä ovat vasta perusmalliemme ominaisuuksia. Tätä me kutsumme älykkääksi kameravalvonnaksi!

Lisäksi kehittyneimmissä kameravalvontamalleissamme on videon analysointiominaisuuksia, kuten rekisterikilven tunnistus, jonka saa ohjaamaan automaation kautta vaikkapa ajoneuvoporttia. Liiketiloihin ja muille julkisille paikoille vartijoiden työtä helpottamaan saa kasvojen tunnistuksen, jätetyn matkatavaran tunnistuksen, norkoilun tunnistuksen yms. Lisäarvoa tuo myös kävijälaskuri. Meiltä löytyy kameroita, jotka pystyvät kuvaamaan värillistä videota todella pimeässä, jopa 0,002luxiin asti. Nopeaa videota (50 kuvaa sekunnissa) kuvaavia kameroita saa kanssa. Jos FullHD ei riitä kuvanlaaduksi, niin saa myös 4K kuvanlaadulla. Ja vieläkin tarkemmalla.. Kameravalvonnasta pitää aina ilmoittaa, mutta jos ei halua, että kameroista on pääteltävissä mihin suuntaan ne kuvaavat, asennamme neulansilmäkameroita,  joista pelkkä linssi jää näkyviin ja kaikki kameran tekniikka on siirretty näkymättömiin. Alaslaskettuihin kattoihin saa puoliksi upotettuja kameroita, joista vain kupu jää näkyville. Lämmön tunnistavilla kameroilla voidaan valvoa myös tulipaloja kohteissa, joissa palo ei muodosta savukaasuja, kuten jotkut kemikaalipalot.

Jokainen asennuskohde on erilainen, joten hinnat lyödään lukkoon vasta kun on tarkasti tiedossa kohteen tarpeet. Omakotiasujille suunnattu mallisarjamme toteutuneet alkaen hinnat ovat asennettuna 650€ (sis alv) ja yrityskäyttöön Pro-mallisarja 1190€ (alv0%)

Käyttökohteita kameravalvonnoille

-Omakotitaloihin

-Eläintiloille

-Kesämökeille

-Kerrostaloihin

-Myymälöihin

-Teollisuuteen

-Ei-lämpimiin tiloihin

Meiltä kameravalvonnat saa myös kylmiin halleihin!

Etäkatselut myös paikkoihin, joissa ei kiinteää internettiä

-Siirrettävät kameravalvonnat

Rakennustyömaat siirtyvät, myös kameravalvonta siirtyy mukana

-Vuokralaitteet

Tarvitsetko kameravalvontaa sesonkia, tapahtumaa tai yksittäistä työmaata varten?

Me myös vuokraamme kameravalvontoja!

-Ilman kiinteää sähköä

Maanrakennustyömaat, metsäkoneet tai muu raskas kalusto

voidaan kameravalvoa käyttäen 12/24v akkuvirtaa

joko erillisestä akusta tai työkoneesta suoraan.