Hälyttimet

Murtohälyttimet sopivat joka kotiin ja yritykseen

Usein murtohälyttimistä ajatellaan, että ne ovat tarkoitettu vain kiinteistöihin, joissa on jotain arvokasta suojattavaa. Totuus on kuitenkin se, että arvokkain suojattava on oma koti tai yritys. Se, että on vain omassa hallinnassa oleva paikka, johon voi palata. Paikka, josta voi poistua turvallisin mielin. Savu-, häkä-, lämpötila-, ja vesivuototunnistimet tekevät myös suurta lisäarvoa hälytinhankinnalle suojaten myös kiinteistön.

Edistyksellinen murtohälyttin

Meillä on myös edistyksellisiä antureita valikoimassa. Kaikki liiketunnistimemme ovat patentoitua tekniikkaa, oikean mallin valitsemalla perheen koira tai muu lemmikki voi jäädä sisälle hälytysten ollessa päällä. Liiketunnistimia saa myös ulkokäyttöön, useammalla keilalla olevia, tunnistimen peittämisestä hälyttäviä ja kameralla varustettuja malleja.

Myymämme häyttimet ovat Paradox -merkkisiä, Kanadassa valmistettuja laatutuotteita, joiden voi olettaa kestävän vuosikausia luotettavina kiinteistön suojaajina.

Kuten aina, valitsimme myytävät murtohälyttimet sen perusteella, että niitä on helppo käyttää sekä ovat kokonaisedullisia.

Vuokralaitteet

Murtohälytin omaksi kuukausimaksulla, joka kattaa laitteet, niiden päivitykset sekä huollot? Ota yhteyttä myyntiimme!

Vuokralaitteitamme saa myös selkeästi väliaikaisiksi tarkoitettuihin kohteisiin, kuten rakennustyömaille.